Kursoversikt høst 2024

Tennis

Påmelding til høstens tenniskurs er nå åpen.

Kursene er satt opp på tirsdager, onsdager og torsdager. Du finner oversikten over kurs nederst på denne siden. Vi benytter Spond til kommunikasjon vedrørende kurs og vi anbefaler å laste ned appen når du har meldt deg på.

Har du spørsmål vedrørende kurs vennligst kontakt Bengt Brattegaard på e-post: kurs@svelviktennis.no

Barn og juniorkurs

Vi vil fokusere på å introdusere noen grunnleggende ting som riktig grep, teknikk, fotarbeid, osv. I tillegg vil barna lære de viktigste reglene og hvordan man teller poeng. Med andre ord, barna lærer seg alt som er nødvendig for å kunne ha det gøy på tennisbanen.

Påmelding barn/juniorkurs

Voksenkurs

Vi har delt inn voksenkursene i to kategorier, nybegynner og øvet. Vi setter opp grupper på 4-6 voksne pr. time ift. hvor mange påmeldte det blir.

Påmelding voksenkurs

Padel

Barn & Junior

Vi vil fokusere på å introdusere noen grunnleggende ting som riktig grep, teknikk, fotarbeid, osv. I tillegg vil barna lære de viktigste reglene og hvordan man teller poeng. Med andre ord, barna lærer seg alt som er nødvendig for å kunne ha det gøy på padelbanen.

Påmelding barn og juniorkurs i padel

Voksen nybegynner

Vil du komme i gang med padel kan du nå melde deg på nybegynnerkurs. Det du vil lære på dette kurset er grunnleggende teknikk, fotarbeid, taktikk osv. Padel er en veldig morsom og sosial sport som er en blanding av squash og tennis.

Påmelding voksen nybegynnerkurs i padel

Ukeplan tennis og padelkurs

Kl.Mandag – padelTirsdag – tennisOnsdag – tennisTorsdag – tennisFredag – padel
16-17Barn 10-12 årBarn 10-12 årBarn 6-9 årBarn 6-9 årVoksen Nybegynner
17-18Junior 13-17 årJunior 13-17 årBarn 10-12 årJunior 13-17 år
18-19Voksen padelVoksen Nybegynnerjunior – eliteVoksen øvet
19-20Voksen ØvetVoksen ØvetVoksen Øvet