Oppsummering fra Kiwi Invitational i padel

Vi gratulerer Fredrik og Kevin Skognes med seier i B/C finalen over Raymond Storli og Dag Hallvard Kallåk. Begge lagene møttes første gang i gruppespillet, hvor Storli og Kallåk vant med sifrene 6-0, 6-3. Etter overlegne semifinaleseiere fra begge lag var det skjebnen og evnen som brakte de til nok en batalje – denne gang på finaleteppet.

Finalen var en finale verdig. Etter å ha ligget under 5-1 i første set, snudde Storlie/Kallåk og tvang Skognesene ut i tiebreak. Knepent ble det også der, men Skognes’ tok første set. I begynnelsen av andre set ble tilskuerne på tribunen vitne til krampetrekninger som ga utslag på richters. I følge NHI kan kramper oppstå ved høyt væsketap og/eller store fysiske anstrengeler. Helt i henhold til medisinhåndboken ble det praktisert uttøyinger- 1-1.5m fra veggen med utstrakt kne, tyngde på forfoten og en fremoverlent positur på pasienten. Brødrene Skognes tok ingen hensyn til et skadelidende motstanderlag og fortsatte med knallharde smasher, finurlige vegg-til-vegg slag, og noe som kan betegnes som ping-pong til tider. En utrolig morsom og underholdene finalen hvor Skognes reigned victorious.

Vi gratulerer også Alexander Hansen og Andrè Moholdt med seier i D-klassen. Sosialministeren Tore Skognes og Duracellen Anders Andersen.

Hansen og Moholdt hadde andre forpliktelser klokken 14:00, og med oppsatt semifinale klokken 12 med påfølgende finale opprinnelig oppsatt «Not before» 14:00 ble det en kamp også mot klokken.

Semifinalen ble unnagjort på 45 minutter inkludert tur-retur Svelvik Padelsenter. Tore og Anders måtte krige godt over en time mot Lene og Anita før de sistnevnte til slutt måtte gi tapt.
Etter et par påfølgende karbiser og en 5minutter i horisontalen på Skognes og Andersen ble finalen ballet i gang. 13:57 var det over og seiersherrene ble forhåpentligvis unnskyldt for sine forsentkomminger.

B/C
Kevin Skognes & Fredrik Skognes
Raymond Storli & Dag Hallvar Kallåk
Bottolf Waldemar & Gunther Stabler

D
Alexander Hansen & Andrè Moholdt
Tore Skognes & Anders Andersen
Mats Slotta & Håvard Hallgrimsen
Gratulerer til dere alle.

Stor takk til våre sponsorer:
Kiwi
Jensen
Gjermund Hellum
Bakermester Klausen
Revisorkollegiet
Revisorgruppen

Vi vil også takke
Guro og Rune for nydelig bevertning.
Takk rettes og til Svelvik Padelsenter for utlån av baner.