Svelvik Tennisklubb med opprykk

Lørdag 27. august spilte herrenes 1.lag siste divisjonskamp mot Horten, hvor de vant med 5-1 i kamper. Dette avslutter dermed en strålende sesong for 1.laget med tabelltopp og opprykk til 2. divisjon, hvor klubben igjen er blant de 30 beste klubbene i landet.

Svelvik TK spilte i år i herrenes 3. divisjon avdeling Sør og var i pulje med; Tønsberg/Slagen, Holmestrand, Horten, Kristiansand 2, Arendal 2, Sandefjord og Porsgrunn.

Sluttabell nm lag 2016

Sluttabellen for 3. divisjon herrer 2016. Fortsatt en hengekamp igjen. (Skjermbilde NTF tournamentsofware)

Årets lag bestod av Franck Fog, Thomas Hanstad, Daniel Tomter, Ronny Jensen, Erik Fog og Espen Smedberg.

Målsettingen for neste år er at klubben for første gang klarer å etablere seg i 2. divisjon. Langsiktig mål er å rykke opp til 1. divisjon.
1.lagets kaptein Franck Fog sier følgende om årets sesong, «I forkant av sesongen var målet å rykke opp, men at vi gjorde det med såpass god margin er en prestasjon. Alt i alt synes jeg at alle spillerne på laget gjorde en kjempe innsats og spilte jevnt over veldig god tennis. På vegne av meg selv og klubben vil jeg takke alle sammen som stilte opp, altså spillere, tilskuere og de som stilte opp og jobbet med kiosken. Alt kombinert ga en meget god ramme rundt hjemmekampene.».

Ikke bare var laget øverst på tabellen, men hele fire svelvikspillere topper også spillerstatistikken.

Spillerstatistikk

Utdrag av spillerstatistikken. (Skjermbilde NTF tournamentsofware)

Hvem Svelvik TK møter i 2. divisjon til neste år blir først klart i slutten av desember. Uansett, det blir mange tøffe kamper ettersom Svelvik TK rykket opp fra regionserien til forbundsserien og kan dermed møte lag fra hele Norge.

Publisert i Divisjonstennis