Lokalt oppgjør i Veteran NM

NN Veteran 2016, Mixed doubleTorsdag 11. august startet Veteran NM i Asker. Det varer til tirsdag 16. august og er Norges største tennisturnering med 300-400 deltakere i ulike klasser fra 35+ og opp til 85 +. Det spilles single, double og mix.
Svelvik stiller i år med to spillere i herre single 35+ klassen, Daniel Tomter og Ronny Jensen. De var så heldige at de møttes i første runde. Det ble en fantastisk spennende kamp, der Daniel dro hjem en meget jevn seier, med 2-6/6-1/7-6. Daniel spiller i dag mot 1. seedet i turneringen.

I Mixed Double klasse 35+/40+, så stilte vi med Siri Hauge og Per Ørnulf Steen og Audun Kleven sammen med Karianne Braathen fra Drammen TK. De møttes i første runde. Dette ble en spennende kamp, der Audun og Karianne dro i land seieren med 6-3/7-5. Audun og Karianne møtte 1.seedet i kvartfinalen. Der ble det tap 6-1/6-0.

Daniel og Ronny spiller sammen i double herrer 35+ klassen og skal spille kamp i løpet av i dag. Per Ørnulf Steen og Audun Kleven skal spille double i herrer 40+ klassen i dag. Der møter de 1.seedet. Det blir spennende og vi ønsker dem alle lykke til.

Publisert i Mesterskap, Turneringer