Klubbmesterskap Svelvik Tennisklubb 2018

Nino ble klubbmester

Nino ble klubbmester i Single og Mix-double.

Vi arrangerte årets klubbmesterskap for seniorer 31/8-2/9. Vi var veldig heldig med været. Ble bra deltakelse i herrer single med hele 12 deltakere. Her trakk for trener Nino det lengste strået. Og forsvarte sin tittel fra i fjor i single. Han spilte overbevisende i alle sine kamper. I Finalen ble det seier mot unge lovende Marius Paltto. Med 6-0/6-2.

I dame single deltok 4 damer. Katrine Vie Bråthen ble årets klubbmester for damer. Hun spilte meget bra i sin semifinale og i finalen imponerte hun med sikkert og godt grunnspill.

I Dame double finalen ble det et oppgjør mellom Rutinerte Marit Jensen og Katrine Vie Bråthen mot nykommerne Birthe Bugge Lykke og Vibeke Børven. Her ble det seier 6-4/6-2 til Marit og Katrine.

Marius Paltto og Odd Erik Helgesen

Marius Paltto og Odd Erik Helgesen ble klubbmestere i herrer double

I Herrer double så ble det mange harde oppgjør. I Semifinalen måtte fjordårets mestere Marius Paltto og Odd Erik Helgesen ut i supertiebreak i 3.sett mot Tony Leknes og Audun Kleven. Det ble seier til tittelforsvarerne med 10-8 knappest mulig margin. I finalen møtte Odd Erik og Marius Nino og Per Ørnulf Steen. Dette ble også et meget jevnt og spennende oppgjør. Odd Erik og Nino seiret med 6-2/7-6.

I Mixed Double ble det et oppgjør i finalen mellom rutinerte Marit Jensen og Audun Kleven mot Nino og Vibeke Børven. Her ble Nino og Vibeke helt overlegne. De lekte med Marit og Audun og vant lett 6-2/6-1.

Publisert i Klubbinfo, Mesterskap