Daniel Tomter vant Vårcup Ranking A og C Single etter imponerende spill

Single herrer finale Klasse A

Fra venstre Tomas Paulino Reymert Da Pereira og vinneren av klasse A Herrer single Daniel Tomter.

Svelvik Tennisklubb arrangerte i helgen 6-8 april Vårcup Ranking A og C for damer og herrer single og double.

Svelviks egen spiller Daniel Tomter spilte meget godt fra 1. kamp til siste kamp ble spilt søndag ettermiddag.

Daniel vant Ranking A single etter overbevisende spill i finalen mot en sterk spiller fra Hønefoss TK Tomas Paulino Reymert Da Pereira. Daniel vant 1- sett på Tiebreak etter en utrolig fightervilje. Ble tap i 2. sett 6-4 . I 3. og avgjørende sett, så spilte Daniel meget overbevisende og vant 6-2.

Daniel var klar for finale etter å ha spilt i 4 timer i finale og semifinale C før han skulle i gang med finale i C. Her møtte Daniel en sterk spiller fra Berg TK Kristoffer Haugen. Imponerende at Daniel fortsatt orket etter å ha kjempet i 4 timer før finalen startet. Daniel begynte å bli sliten, men fightet etter beste evne. Han holdt energien oppe med å spise bløtekake og andre kaker:) Daniel tapte 1-sett på tiebreak 6-7, da trodde alle at luften var ute av Daniel. Men Daniel slo tilbake og vant 2.sett med sterke 6-4. I 3 sett så startet Haugen fra Berg meget bra og ledet 4-2. Daniel ga ikke opp og fightet og kjempet med krampe i begge beina og vant til slutt imponerende 6-2.

Herrer single finale Klasse C

Fra venstre Kristoffer Haugen og vinneren av klasse C herrer single Daniel Tomter.

I Double Ranking C så ble det et finale oppgjør mellom Tor Kristian Zinow fra Fredrikstad som spilte sammen med vår egen Stig Gunnar Jensen, som spilte mot Espen Smedberg og Audun Kleven fra vår klubb.

Double finale Vårcupen 2018

Fra venstre double vinnerne Stig Gunnar Jensen og Tor Kristian Zinow og finalistene Audun Kleven og Espen Smedberg.

Ble en spennende finale der Tor Kristian og Stig lå under 3-5 i første sett og vant det 7-5. I andre sett så ledet Espen og Audun hele 4-0, men måtte se seg slått av de rutinerte ringrevene Tor Kristian og Stig med 6-4.

I dameklassen så ble det seier til Hønefoss sin meget talentfulle Amalie Kvernberg Lafton. Hun slo Marthe Mathiassen Hansen fra Drammen TK i finalen med 6-3/6-0.

Single damer vinner

Fra venstre vinneren i dameklassen Amalie Kvernberg Lafton og leder Audun Kleven.

Se link for alle resultater:

Klasse A Single Herrer

Klasse C Single Herrer

Klasse C Herrer Double

Klasse A Single Damer

Publisert i Turneringer