Banebestilling

 
Banebestilling Adaxhallen

Fra onsdag 30.januar vil all bane bestilling gå via MATCHi. Alle brukere av Senserio vil få en e-post med en aktiveringslenke i løpet av kort tid.

Når du klikker på lenken kommer du til en registrerings side der du velger å opprette en ny konto.

NB! Hvis du er medlem i en annen klubb som også benytter MATCHi og du har en konto der – velger du å logge inn med denne

Når registreringen er fullført er du klar til å booke. Første gang du booker blir du bedt om å registrere et betalingskort.
Kortet vil da også virke om du skal bestille tid i en av de over 250 andre klubber/anlegg som benytter MATCHi Norge og Sverige.

Hvis du har et klippekort i Senserio så har dette blitt flyttet over i MATCHi.

Du har tilgang til tjenesten via pc/smarttelefon/nettbrett med din nettleser. Du kan også laste ned MATCHi-app fra AppStore for å søke/booke ledige tider.

Direktelink til vår nye bookingside: https://www.matchi.se/facilities/svelviktk?lang=no

Hvordan bestille time for medlemmer

Du må være registrert som medlem/bruker.
Alle medlemmer som vi har e-post adresse til ligger inne i systemet med medlemsnummer som brukernavn. Send info til kontakt hvis du ikke allerede har mottatt en epost med denne informasjonen.
For å finne brukernavn og passord første gang, må du trykke på lenken «Glemt bruker/passord?» til venstre. Skriv inn e-postadressen din som er registrert hos oss, så vil du få tilsendt brukernavn og auto generert passord via e-post (kan så sette nytt passord selv).
Hvordan bestille time for ikke-medlemmer
Du kan selv registrere deg som bruker. Ikke-medlemmer betaler en høyere pris for leie av bane.

Retningslinjer for betaling

Klubben har innført en ny rutine som innebærer at timer normalt betales med betalingskort samtidig som banen bestilles. Klubben sparer dermed vesentlig med ressurser ved å slippe å gjennomføre fakturering. Betalingen går gjennom betalingsløsningen til PayPal. NB! Ved betaling med kredittkort, trenger du ikke en egen PayPal-konto. I skjermbildet for betaling klikker du da lenken merket “Har du ingen PayPal-konto?” for å fullføre betalingen.
Du kan velge mellom å betale for enkelt time eller for klippekort med 10 timer.
Det er også mulig å betale kontant eller få tilsendt faktura (kun medlemmer). Klistremerkene som har vært i bruk frem til nå kan byttes inn i klippekort.
Avbestilling av bane kan skje senest en time før.

Hva hvis det ikke er mulig å bestille bane?

Systemet er «nede», har ikke tilgang på internett, banen er reservert men det er ingen der, osv.
Send melding/epost med bestiller og tidspunkt. Faktura blir da sendt ut (eller klipp blir trukket fra).

Kontakt: Geir Korneliussen (tlf: 94866135, epost: Geir.Korneliussen@dnvgl.com ).